flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо проведення конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області

03 листопада 2021, 14:15

 

  1. Оголошено конкурси на заняття вакантної посади державної служби категорії «В»: головного спеціаліста(з інформаційнихтехнологій) Магдалинівського районного суду Дніпропетровськоїобласті.
  2. Строк подання інформації для участі в конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС – до 15-00 год. 15 листопада 2021 року.
  3. Конкурсною комісією Магдалинівського районого суду Дніпропетровськоїобласті 16 листопада 2021 року буде проведено конкурсний відбір на вакантну посаду, за результатами  якого буде складено загальний рейтинги кандидатів для подальшого визначення переможця (переможців) конкурсів керівником апарату суду.

 

          УКРАЇНА

     МАГДАЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

   ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

смт.  Магдалинівка  пров. Осінній,  6  тел:    (05691)  2-16-06

           

                                                             Наказ № 10

 

03 листопада 2021 року                                                                         смт. Магдалинівка

 

“Про проведення конкурсу на

  зайняття вакантної посади

  головного спеціаліста»

 

З метою добору осіб, здатних професійно виконувати посадові обов'язки, відповідно до визначених в  установленому законом порядку вимог до професійної компетентності кандидата  за результатами оцінювання його особистих досягнень, знань, умінь і навичок, моральних і ділових якостей для належного виконання посадових обов'зків, відповідно до Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 року, № 889-VIII ( зі змінами), ч.1 та  ч.5 ст.155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» від 02.06.2016 року, № 1402-VIII(зізмінами), Порядку проведення конкурсу на заняття посад державної служби, затвердженим постановою КМУ від 25.03.2016 року, № 246 (зізмінами), Положенням про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженим рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 року, за № 2646/0/15-17 (у редакції рішення  ВРП від 26.11.2019 року, № 3162/0/15-19),-

 

Наказую:

 

  1. Оголосити конкурс на заняття вакантної посади державної службикатегорії «В»: головного спеціаліста (з інформаційнихтехнологій) Магдалинівського районного суду Дніпропетровськоїобласті.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на заняття вакантної посади головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Магдалинівського районного суду Дніпропетроської області                ( Додаток 1).
  3. Встановити строк подання інформації для участі в конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС – до 15-00 год. 15 листопада 2021 року.
  4. Спеціалісту з питань персоналу Магдалинівського районного суду Дніпропетрвоськоїобласті Мороз Н.Г. розмістити наказ прооголошення конкурсу  та умови його проведення через особистий кабінет  на Єдиномупорталівакансійдержавноїслужби .
  5. Спеціалісту з питань персоналу Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Мороз Н.Г. оприлюднити інформацію про оголошення конкурсу  на офіційному  веб-сайті  Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області  за адресою мережі Інтернетhttps:md.dp.court.gov.ua/sud
  6. Заступнику керівника апарату Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області Свистун І.М. забезпечити прийняття та розгляд інформації від осіб, які бажають взяти участь у конкурсі  у  строк визначений в наказі, провести перевіркуподаної особою  інформації на відповідністькваліфікаційнимвимогам, установленимумовамипроведення конкурсу.
  7. Конкурсній комісії Магдалинівського районого суду Дніпропетровської області 16 листопада 2021 року провести конкурсний відбір на вакантну посаду, за результатами  якого скласти загальний рейтинги кандидатів для подальшого визначення переможця (переможців) конкурсів керівником апарату суду.
  8. Спеціалісту з питань персоналу Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області оприлюднити інформацію про результати конкурсу не пізніше ніж протягом 45 календарних днів з дня оприлюднення оголошень про їх проведення.
  9. Наказ довести до відома відповідальних осіб під підпис.
  10. Контроль за виконання наказу залишаю за собою.

 

Керівник апарату суду                                                                                  Ю.С. Теліпко