flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян! Про часткове відключення електрики в суді

25 жовтня 2022, 14:58

 

Шановні відвідувачі суду!

      Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області повідомляє, що ДТЕК Дніпровські електромережі запровадило стабілізаційні відключення електроенергії на Дніпропетровщині. Відключення відбуваються згідно з графіком (посилання: https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns). Максимум – на 4 години для кожного абонента не більш ніж двічі на добу.

     Стабілізаційні відключення будуть застосовуватися частково, в усіх районах області. У Дніпрі, Кривому Розі, Кам’янському, Новомосковську, Підгородному, Перещепиному, Жовтих Водах, Верхівцевому, П’ятихатках, Верхньодніпровську, Вільногірську, Апостоловому, Нікополі, Покрові, Марганці, Павлограді, Томаківці. Слобожанській, Любимівській, Магдалинівській, Петриківській, Царичанській, Криничанській, Софіївській, Широківській, Нивотрудівській, Петропавлівській, Межівській, Юр’ївській громадах.

     У зв’язку з даними обставинами у Магдалинівському районному суді Дніпропетровської області можливі затримки і перенесення судових засідань.

     Про дату та час розгляду справ можна ознайомитися на сайті «Судова влада України» в розділі «Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://md.dp.court.gov.ua/sud0423/gromadyanam/csz/.