flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду в якості відповідача - Веремка Сергія Григоровича

26 квітня 2024, 12:34

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

в якості відповідача - Веремка Сергія Григоровича            

     В провадженні Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа   №179/441/24 за позовом  заявою Калій Наталії Іриніївни до Веремка Сергія Григоровича про стягнення аліментів,

     Магдалинівський районний суд Дніпропетровської області викликає до суду в в якості відповідача - Веремка Сергія Григоровича    (вул.Степова,23 ,смт.Магдалинівка ,Дніпропетровська обл. ,Новомосковський р-н ,51100) –   на  29 травня 2024  року о 09-00 год.

    Суд роз’яснює відповідачу, що він може прийняти участь у розгляді вказаної справи за допомогою програмного забезпечення EasyCon або технічними засобами відеоконференцзв’язку або надати заяву про розгляд справи без участі сторони по справі чи інші клопотання, які слід направити на електронну адресу суду E-mail: inbox@md.dp.court.gov.ua.

     У випадку неможливості явки в судове засідання просимо своєчасно повідомити суд про причини неявки або надіслати суду заяву про розгляд справи за відсутності сторони по справі поштою або електронною поштою на адресу inbox@md.dp.court.gov.ua.

      Відповідно до ч. 11 ст. 128 ЦПК України, даний виклик позивача/відповідача відбувається через сайт Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області «Судова влада України» (http://md.dp.court.gov.ua).

      Судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області, за адресою: провул. Осінній (до перейменування – Жовтневий), 6, смт.Магдалинівка, Новомосковський (до перейменування – Магдалинівський) район, Дніпропетровська область, головуючий суддя – Кравченко О.Ю,

        У відповідності до ст. 223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

            З текстами судових рішень, винесених судом, можна ознайомитись звернувшись до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати у канцелярії Магдалинівського районного суду Дніпропетровської області.